Tip van Theet

400e Tip van Theet week 42-2022

today18 oktober 2022 17

Achtergrond
share close

Deze week de 400e Tip van Theet; ‘Danny Poppinghaus – Hoe zou je doen’.

Danny Poppinghaus (Arnhem – 32 jr.) is geboren in Oss maar tegenwoordig woonachtig in Arnhem waar hij naast zijn optredens ook nog een autobedrijf en Café Tante Dien runt.

Op 6 jarige leeftijd werd Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman met een lied van Frans Bauer, hij was er dus al vroeg bij.

Vanaf zijn 16e verzorgd hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet hij mee aan een talentenjacht die hij ook meteen wint. Hierdoor komt zijn muzikale carrière op stoom en neemt hij met de bekende producer Kees Tel zijn eerste eigen single op.

Hierna gaat Danny een samenwerking aan met Frank van Etten en tegenwoordig werkt hij met producer Manfred Jongenelis.

‘Hoe zou je doen’ is de titel van de nieuwe single van Danny.
Ondanks dat het een cover is van Milan Milano heeft Manfred Jongenelis het weer voor elkaar gekregen om het arrangement een behoorlijke upgrade te geven. Vooral de live instrumenten maken deze productie echt af. Volgens Danny is Manfred dé juiste man om zoiets uit te werken omdat hij bruist van ideeën.

Tevens is het de 400e uitzending van DJ Theet en 400e Tip van Theet voor Radio-Twilight en dus hebben we weer voor een echte knaller gekozen!

Luister mee en oordeel zelf. A.s. donderdag vanaf ca. 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 42-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 42-2022, uitzending 449 voor dj Pirke). Stimmung mit Peter - Ein festival der liebe De oktoberfeesten zijn opnieuw losgebarsten en natuurlijk is Stimmung mit Peter, als een van de meest gevraagde en authentieke Duitse Schlager acts in Nederland, van de partij! Gehuld in onvervalste Duitse Klederdracht, zoals de super hotte Lederhose, zet der Peter ieder feest op sein Kopf! En de man timmert aan […]

today17 oktober 2022 20 2


0%