Tip van Theet

Tip van Theet week 02-2023

today10 januari 2023 7

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Henk Bernard – Ik leef en lach’

Henk Bernard (Berlicum – 56 jr.) is geboren te Nijmegen als Henk Broeksteeg.
Op 16-jarige leeftijd koopt hij een soundmixer waar hij urenlang van kan genieten. Het liefst luistert hij naar nummers met een verhaal, het zogenoemde levenslied en André Hazes is daarin een van zijn favorieten. Op feestjes van familie en vrienden zingt Henk met regelmaat en weet hij steevast bij de mensen de gevoelige snaar te raken.

Na een karaoke avond op de camping in Spanje wordt gevraagd of Henk mee wil doen aan een Hollandse middag als hij weer thuis is. Dan kan hij niet meer terug en zet hij de knop om, belt de studio en besluit zijn 1e single op te nemen.

September 2007 is het zover, de debuutsingle ‘Wat is voor mij een dag’ wordt opgenomen en Henk Broeksteeg neemt als artiestennaam Henk Bernard aan, dit als eerbetoon aan zijn vader Bernard welke al op jonge leeftijd overleden is.

Voor hij het weet begint het balletje te rollen en wordt er gevraagd wanneer zijn 2e single uitkomt. Met veel enthousiasme stapt hij opnieuw de studio in met als resultaat zijn 2e singel ‘Soms is het moeilijk’.

Daarna verschijnen meerdere landelijke hitsingles en albums. Zijn grootste meezinger ‘Hou me nog ‘n keertje vast’ is steevast een hoogtepunt tijdens zijn talrijke optredens en is inmiddels gevolgd door vele grote hits.

Na zijn vorige single ‘Toch ging het fout’ (08-2022) is Henk weer helemaal terug met het repertoire dat wij zo goed van deze sympathieke Brabander kennen. De single vertelt dat Henk weer vrijgezel is nadat hij genoeg had van al het zeuren van zijn partner en nu vol op stap gaat met zijn vrienden en eindelijk weer eens volop kan lachen in het leven.
In werkelijkheid is Henk natuurlijk nog steeds stapel op zijn lieve vriendin Miranka!

De nieuwe single ‘Ik leef en lach’ is geschreven door het succes duo Emile Hartkamp en Norus Padidar (Goldstar Music) die hiermee weer een topper afleveren!

Wederom een mooie en uptempo Tip van Theet. Zo hebben we ze graag!

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur de Tip van Theet op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Jessica Malfait

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken.

today5 januari 2023 9


0%