Pirke's Favorietschijf

A.S. Vrijdag 24-11-2023 Uitzending 500 van DJ Pirke en 10 jaar op www.radio-twilight.nl

today20 november 2023

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf vd week (week 47-2023) Olli Oberhausen – Zjweet Karolien

Na het succes van zijn versie van ‘Engelbewaarder’ presenteert Olli Oberhausen weer een nieuwe knaller van jewelste; ‘Zjweet Karolien’. Met zijn knotsgekke verschijning en accent weet Olli Oberhausen hier een zeer hilarische plaat van te maken met een vleug Oktoberfest, Bierfest, Schlager en Ballermann.

Hiermee heeft Olli een potentiële kraker in handen voor de komende feest periode. Olli Oberhausen is de NederDuitse parodie op Ikke Hüftgold, maar dan in de meest faute zin van het woord…. én met enkele chromosomen minder dan de échte. Olli is met name zeer bekend geraakt door zijn NederDuitse versie op het lied Engelbewaarder, (ik weet nu dat er échte zuipers zijn) maar ook van zijn hit uit eigen keuken “Bierbuick”. Deze energieke hilarische liveshow neemt u mee naar zowel het middelpunt van Mallorca`s El Arenal, Bierkönig & Megapark….. maar net zo gemakkelijk switcht hij naar zijn NederDuitse titels zoals “Zjweet Kaarolien, 4 treetjes bier of de clubversie van Echte zuipers..: Olli brengt hét uitgaansgebied naar u toe!!

Deze week dus Favorietschijf vd week op Radio-Twilight!

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur naar uitzending 500 van dj Pirke en gaan we vol gassss het weekend in! De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 46-2023

Tip van Theet week 46-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘William Burg – Ik leef mijn eigen ik’.William Burg (Den Bosch - 48 jr.) is in het dagelijks leven een vakkundige tegelzetter maar William beheerst ook het vak van zanger tot in de puntjes.Dit bewijst hij wederom met zijn nieuwe singel 'Ik leef mijn eigen ik'. Een nummer met een bijzonder verhaal. William timmert al jaren succesvol aan de […]

today13 november 2023 1 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%