Shownieuws

Colinda – later krijg je spijt

today17 januari 2023 11

Achtergrond
share close

Colinda: De laatste jaren heb ik op muzikaal gebied al veel uitgeprobeerd. Mijn “manager” Roy vond dat het nu de juiste tijd was om met een gevoelig nummer te komen. Persoonlijk ben ik hier ook erg blij mee. Dit jaar ben ik voornemens om flink van me te laten horen en wil mijn fans verblijden met mooie liedjes. Daar is volgens mij wel behoefte aan. In ieder geval laat ik me van meerdere kanten horen. Daarvoor blijf ik vol tevredenheid samenwerken met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Wij kennen elkaar al tientallen jaren en weten wat we aan elkaar hebben. Daarvan krijg ik nooit spijt?..

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 03-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Donnie & Frans Duijts - Koffie of thee’Het gelegenheidsduo Donnie & Frans Duijts zijn na hun gezamenlijke hit 'Frans Duits' (2021) opnieuw de studio ingedoken met als resultaat 'Koffie of thee'.Donnie (artiestennaam van Donald Scloszkie/Donald Ellerström) (Diemen - 28 jr.) is geboren in Amsterdam en heeft een Zweedse vader en een Nederlandse moeder.Via o.a. ‘De Jeugd van Tegenwoordig’ kwam hij bij een platenmaatschappij […]

today17 januari 2023 14

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%