Shownieuws

Danielle Wijkstra bewandelt met nieuwe single IK WIL HET ALLEMAAL andere weg

today24 augustus 2022 14

Achtergrond
share close

Omdat Danielle Wijkstra haar zangcarriere in Nederland nog meer uit wil breiden nam ze op advies van haar manager Hans Beumer enkele weken geleden contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Tijdens dat gesprek kreeg Danielle het gevoel dat ze bij RHB de juiste ondersteuning zou krijgen om haar doelstelling te halen. Haar nieuwe single Ik wil het allemaal verschijnt daarom ook op dit Nijkerkse platenlabel. Qua muziekstijl is het wel even heel iets anders dan haar voorgaande drie singles. Danielle is daarom gaan kijken welke opnamestudio het beste aan haar wensen kon voldoen.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor M-Works Recordings uit Enschede vanwege de sound die Maarten de Groot produceert. Ik heb een aantal liedjes als voorbeeld laten horen. Maarten heeft vervolgens tekstschrijver Hans Louws benaderd die echt de juiste woorden op papier heeft gezet. Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Overigens ben ik ervan overtuigd dat veel producenten goede muziek maken. De doorslag om met Maarten en Hans te gaan samenwerken heeft ook te maken met de manier waarop zij hun kennis met mij deelden. Ze weten echt waar ze het over hebben. Ik ben ontzettend blij dat ze vanaf nu samen met Hans Beumer, Willem de Bie, Ronald Visch en Xandro Media deel uitmaken van het team die mij verder helpen, meent de 21-jarige zangeres uit het Drenthse dorp Peize.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Juan Richard presenteert IK BEN JE VERGETEN als voorloper van zijn aanstaande album

Als voorloper van zijn aanstaande album Een koffer vol, welke op 14 september 2022 verschijnt, presenteert Juan Richard de uptempo single Ik Ben Je Vergeten. Omdat het leven van Juan vanaf z?n geboorte al in het teken van muziek staat vanwege zijn zingende ouders Terry en Truus Niks, luistert hij willekeurig altijd naar muziek op internet. Op die manier kwam hij het Mexicaanse nummer Con Un Botecito A Pecho van Adriel Favela, Carin […]

today24 augustus 2022 71

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%