Pirke's Favorietschijf

Deze week live op donderdag avond!

today2 oktober 2023 4

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 40-2023)

Edrie – Kleine Juanita

De oude piraten hit ‘Kleine Juanita’ is opnieuw gemaakt door Edrie in een hedendaags jasje met heerlijke accordeon solo’s en een gezellig feest tempo!

Zanger Edrie (Antonissen, 48) woonachtig het Belgische Blankenberge bracht al een keur van succesvolle singles uit die veelvuldig worden gedraaid op de nationale en regionale radiozenders. Ook wordt hij nog steeds veel geboekt in Nederland en België waarmee zijn populariteit ongekend hoog blijft.

Een oude piraten hit van Jan Verhoeven is al jaren een van Edrie’s favoriete nummers. Daarom besloot hij een nieuwe feestversie van het nummer te maken die goed past bij zijn optredens.

De productie is wederom gemaakt door producer André Kooiman uit Brabant, die al veel hits voor Edrie produceerde. Heerlijke accordeon solo’s en een gezellig feest tempo geven de single een flinke boost.

Daarom: De nieuwe DJ Pirke Favorietschijf vd week!

Luister mee as donderdag vanaf 20.00 uur gaan we alvast vol gassss richting weekend!

De show ‘Het weekend barst los’ (normaal gesproken) iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 39-2023)

Harjan - Raar maar waar De nieuwe single ‘Raar maar waar'. Volgens Harjan (Toutenhoofd) is dit een lied met hitpotentie. Harjan (ex Duo Dubbel-Fris) hoopt dan ook dat ‘Raar maar waar’ dusdanig ontvangen wordt en nog meer oplevert als zijn laatste single. Over de reacties die Harjan kreeg op zijn vorige single ‘Uit z’n panty’ is hij zeer tevreden. Daar heeft hij al flinke stapjes mee gemaakt. Met deze opvolger, […]

today26 september 2023

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%