Shownieuws

Edrie Antonissen en Double X slaan de handen ineen voor nieuwe single ‘Als ik jou dan zie’!

today5 augustus 2022 207

Achtergrond
share close

Edrie (Antonissen) is al jaren een bekende in de Nederlandstalige feest scene. Double X (Gustaf Sebregts en Nick Roucher) is een allround muzikaal duo dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de muziekwereld. Samen hebben ze de krachten gebundeld en een nieuwe single gemaakt met de titel; Als ik jou dan zie.

Het nummer heeft een hoog accordeon en gezelligheidsgehalte en heeft de potentie een echte meezinger te worden. Het nummer is een eigentijdse bewerking van het nummer Walking Together van Piet Veerman. De plaat is geproduceerd door Manfred Jongenelis en de tekst werd gemaakt in samenwerking met Carlo Rijsdijk.

Andre Kooiman brengt de single uit op zijn label AKMP. Naast de solo boekingen die Edrie en Double X heeft zijn ze ook samen te boeken voor een avondvullende show waarin ze oude bekende meezingers afwisselen met lekkere meedeiners.

De single “Als ik jou dan zie” is vanaf Augustus 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Sinds de samenwerking met het label van AKMP is Edrie steeds vaker te horen op (grote) radiostations en met deze frisse nieuwe track zal dit alleen maar toenemen.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Tinus Hoekstra kiest voor Jannes Produkties en presenteert vrolijk klinkende single Losgaan

In de ruim 12 jaar dat Tinus Hoekstra als zanger door het leven gaat heeft hij al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Met name het duet Ik kom je halen dat Tinus opnam met Piet JR en zijn solosingle Doe het dan hebben hem absoluut geen windeieren gelegd. Qua optredens heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer geen klagen. In alle windstreken van Nederland weet men hem te vinden. Met z’n nieuwe zomersingle Losgaan die […]

today3 augustus 2022 344

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%