Shownieuws

Frank van Etten blij met het succes van het nummer ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’, dat hij voor Samantha schreef.

today10 augustus 2022 325

Achtergrond
share close

Singer-songwriter, maar vooral de altijd goedlachse volkszanger Frank van Etten trok afgelopen vrijdag extra mooie schoenen aan om zijn liedje voor Samantha Steenwijk in het tv-programma ‘I want your song’ te zingen. Hoewel de zangeres vereerd was met de komst van Frank en geraakt werd door zijn tekst, waarvan ze samen met hem nog even een stukje zong, koos zij toch voor een ander nummer. Frank besloot het nummer ‘Wie heeft jouw lach gestolen’ direct zelf uit te brengen.

‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’

Frank van Etten is meester in het omzetten van zijn gedachte en gevoelens in pakkende songs. Het liedje ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’ speciaal geschreven voor Samantha Steenwijk werd door haar team bestempeld als een hit. Reden voor Frank om direct na de opnames van het tv-programma zelf zijn studio in te duiken en het nummer onder zijn naam uit te brengen.

‘Wie Heeft Jouw Hart Geraakt’

Direct na de uitzending van het tv-programma ‘I want your song’, lanceerde Frank van Etten op eigen socials zijn nieuwe song. De reacties waren overweldigend. En ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’ stond in no-time in de Trending 25 op YouTube, tot verbazing van de sympathieke zanger zelf.

‘Wat Is Er Toch Gebeurd’

Heeft Frank van Etten met het liedje: ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’ een hit in handen? Frank is nu al blij met alle reacties en bereik dat het nummer tot nu toe heeft behaald. Het lied dat hij samen met Jan Rooijmans heeft geschreven en gecomponeerd, wordt officieel uitgebracht onder het label Zero Records. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak en Heartselling zorgt voor de distributie.

Laten we er een HIT van maken!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de officiële lancering van ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’. Binnenkort is het nummer ook op Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen te downloaden en/of te beluisteren. Volg Frank op zijn social media en zoals hij het zelf vraagt: “Laten we er samen een hit van maken!”

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Zangeres en actrice Olivia Newton-John (73) overleden

Zangeres en actrice Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat is via haar officiële Instagrampagina bekendgemaakt. Newton-John, onder meer bekend van de musicalfilm Grease, leed al langere tijd aan borstkanker. Ze overleed vanmorgen (lokale tijd) in haar woning in Californië in het bijzijn van haar familie en vrienden. Newton-John werd geboren in de Britse stad Cambridge en verhuisde op jonge leeftijd naar Australië. Begin jaren 70 scoorde ze als zangeres […]

today8 augustus 2022 108

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%