Shownieuws

Franky Falcon lanceert nieuwe single JIJ

today12 augustus 2022 11

Achtergrond
share close

Met Jij presenteert Franky Falcon een ouderwetse ‘Falcon-kraker’. Dit door Emile Hartkamp en Noris Padidar geschreven liedje klinkt als gegoten voor Franky Falcon en Mario Veltman maakt er op vakkundige wijze weer een échte Franky Falcon kraker van. Dansbaar, pakkend en gezellig, en daarmee lijkt garantie verzekerd dat deze single veelvuldige te horen zal zijn op feestjes, partijtjes en radio.

Franky Falcon timmert alweer ruim 30 jaar aan de weg als artiest en scoorde hits met o.a. Niemand Zal Mijn Tranen Zien, Ik Heb Niemand Nodig en het duet met Charelle Verboden Liefde.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Hans Snoek en dochter Alicia releasen zomerse single CELEBRE LA VIDA

Na enkele solo singles presenteert de Bossche volkszanger Hans Snoek weer een duet met zijn dochter Alicia, getiteld Celebre La Vida. Als duo timmeren ze stevig aan de weg, en hebben ze o.a. opgetreden op het Mega Piraten Festijn. Celebre La Vida is een utlieme zomerplaat, welke wederom vakkundig geproduceerd is door Kees Tel. Niemand minder dan Alie Bakker tekende voor de tekst. Voor mij blijft het bijzonder om samen met […]

today12 augustus 2022 5

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%