Shownieuws

Gansie probeert met ZOMERTIJD de fans vrolijk te stemmen

today27 juli 2022 85

Achtergrond
share close

Gansie Marco de Gans brengt zijn nieuwe single Zomertijd uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het is een Nederlandstalige bewerking van Ce La Luna Mezzo Mare waarmee Louis Prima toch wel een aardig hitje in handen had. Gansie liep al geruime tijd met plannen in zijn hoofd om hier iets mee te gaan doen. Hij begon zelf met de tekst te rommelen en dacht dit wel even snel te doen. Uiteindelijk heeft hij daar de tijd voor genomen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

In het verleden bracht Gansie al een aantal solosingles op de markt en lanceerde samen met zijn maatje Patrick van de Worp enkele duetjes waaronder De O Van Oranje. Dat nummer werd opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal en vanwege de prettige samenwerking met producer Joris van Dijk besloot Gansie om ook zijn nieuwe single daar op te nemen. Joris heeft vervolgens een muziekband gemaakt die bij deze tijd past. Het resultaat is volgens Gansie echt helemaal te gek. Hij vroeg op een gegeven moment aan Joris of hij deze track ook op Spotify kon zetten, maar Joris gaf aan dat hij hiervoor toch echt bij een platenlabel moest zijn. Heel toevallig kwam Gansie kort daarna Ronald Visch van RHB tegen en vroeg of hij iets voor hem kon betekenen. Na een afspraak op het nieuwe kantoor van RHB in Nijkerk kwam het tot een samenwerking. Zijn toekomstige singles zullen ook onder dezelfde vlag gaan wapperen.

Eigenlijk draait het hele leven van Gansie al om muziek. Draaien, luisteren en muziek maken is mijn passie. Ik heb vele jaren disco gedraaid op feesten groot en klein. Daarnaast heb ik in diverse bands gespeeld en de laatste jaren ook nog in een dweilorkest. Sinds 2018 heb ik het zingen weer een beetje opgepakt en het einde is nog niet in zicht, aldus Gansie.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Goossen Luytjes presenteert knallende versie van GISTEREN HEEFT ZIJ MIJ VERLATEN

Gisteren heeft zij mij verlaten kennen we natuurlijk van Koos Alberts. Samen met Martin Sterken heeft Goossen Luytjes van deze evergreen uit 1984 een knallende versie gemaakt die, muzikaal gezien, perfect bij deze tijd past. Dat is ook de reden dat de uit Harderwijk afkomstige zanger voor de tweede keer de studio van Martin bezocht. Ook de voorganger Bij ons in de kantine is door deze producer gemaakt vanwege zijn herkenbare sound die […]

today27 juli 2022 64

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%