Shownieuws

Hans Snoek en dochter Alicia releasen zomerse single CELEBRE LA VIDA

today12 augustus 2022 9

Background
share close

Na enkele solo singles presenteert de Bossche volkszanger Hans Snoek weer een duet met zijn dochter Alicia, getiteld Celebre La Vida. Als duo timmeren ze stevig aan de weg, en hebben ze o.a. opgetreden op het Mega Piraten Festijn.

Celebre La Vida is een utlieme zomerplaat, welke wederom vakkundig geproduceerd is door Kees Tel. Niemand minder dan Alie Bakker tekende voor de tekst.

Voor mij blijft het bijzonder om samen met mijn dochter, waar ik zo trots op ben te zingen, en ik denk dat we met Celebra La Vida iets heel moois neergezet hebben, aldus een trotse Hans Snoek.

Cannonball Media schoot een prachtige zomerse videoclip die perfect aansluit bij de tijd van het jaar.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Previous post

Shownieuws

Henk Damen bezingt de prille liefde in JIJ HEBT ALLES

Henk Damen brengt vandaag zijn nieuwe single Jij Hebt Alles uit, waarin Henk de (prille) liefde bezingt. “Iedereen herkent wel het gevoel dat je iemand ontmoet waarvan je meteen ondersteboven bent. Jij Hebt Alles is echt een vrolijke, zomerse single en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mijn nieuwe single te kunnen delen!” aldus Henk. De single is de opvolger van Op Vleugels Van De Liefde die eerder dit jaar werd uitgebracht […]

today12 augustus 2022 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%