Shownieuws

Henk Damen bezingt de prille liefde in JIJ HEBT ALLES

today12 augustus 2022 7

Background
share close

Henk Damen brengt vandaag zijn nieuwe single Jij Hebt Alles uit, waarin Henk de (prille) liefde bezingt. “Iedereen herkent wel het gevoel dat je iemand ontmoet waarvan je meteen ondersteboven bent. Jij Hebt Alles is echt een vrolijke, zomerse single en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mijn nieuwe single te kunnen delen!” aldus Henk.

De single is de opvolger van Op Vleugels Van De Liefde die eerder dit jaar werd uitgebracht en welke wederom is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Jij Hebt Alles is op de bekende streamingplatformen te beluisteren en de bijbehorende videoclip is op YouTube te bekijken.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Previous post

Shownieuws

MY GIPSY LADY is de nieuwe single van Hugo Peeters

Met My Gipsy Lady presenteert de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters zijn allernieuwste wapenfeit. Hugo timmert al jaren aan de weg en geeft op diverse manieren uiting van zijn creativiteit. Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Ook maakte hij furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en […]

today12 augustus 2022 14

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%