Shownieuws

Johan Kettenburg geeft HET MAAKT MIJ NIETS MEER UIT nieuw jasje

today27 juli 2022 40

Achtergrond
share close

De tweede single die Johan Kettenburg uitbrengt bij Nationale Artiesten Parade heeft voor hem een bijzondere betekenis. Johan kreeg namelijk persoonlijk een brief van tekstschrijver John Colle met de vraag of hij het nummer Het maakt mij niets meer uit opnieuw wilde vertolken. John wilde het graag uit zijn mond horen. Jacgues Herb bracht deze track als eerste in de jaren ‘90 al uit. Een kleine 10 jaar later lanceerde André Hazes zijn versie hiervan.

Johan: Ik vond het een enorme eer dat John mij hiervoor heeft benaderd en heb er niet lang over na hoeven te denken. Omdat ik me als een vis in het water voel bij producer Richard Poot van de Pro Music Studio maakte ik meteen een afspraak. We hebben het grootste gedeelte hetzelfde gelaten, alleen is er een elektrische gitaar toegevoegd én we hebben 1 zinnetje aan de tekst veranderd. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en heb eerlijk gezegd best hoge verwachtingen van deze productie. Ook mijn platenlabel “Nationale Artiesten Parade” deelt deze mening. De samenwerking die ik met deze mensen heb, mag van mij nog lang duren. In ieder geval verschijnt er op dit gerenommeerde label dit jaar ook nog een kerstsingle.

Het maakt mij niets meer uit door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 27 juli 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Johan Kettenburg.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Gansie probeert met ZOMERTIJD de fans vrolijk te stemmen

Gansie Marco de Gans brengt zijn nieuwe single Zomertijd uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het is een Nederlandstalige bewerking van Ce La Luna Mezzo Mare waarmee Louis Prima toch wel een aardig hitje in handen had. Gansie liep al geruime tijd met plannen in zijn hoofd om hier iets mee te gaan doen. Hij begon zelf met de tekst te rommelen en dacht dit wel even snel te doen. Uiteindelijk heeft hij daar de tijd voor genomen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. […]

today27 juli 2022 85

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%