Shownieuws

Johan Kettenburg zingt SORRY HET SPIJT ME

today26 augustus 2022 55

Achtergrond
share close

Een mens maakt soms fouten. Dat is absoluut geen schande. Als je ervoor uitkomt zijn de woorden “Sorry het spijt me” genoeg om de plooien meestal weer glad te strijken. Johan zelf is iemand die zich stoort aan mensen die het woord sorry niet uitspreken. Samen met diepte Interview Bart heeft hij in het verleden al het één en ander meegemaakt. Dat kwam onlangs weer ter sprake en ze kwamen tot de conclusie dat dit de basis moest worden van zijn nieuwe single, want je bent pas een vent als je sorry zeggen kunt. Vandaar dat gekozen is voor de titel Sorry het spijt me.


Het is de tweede single die Johan vrij snel achter elkaar uitbrengt. Volgens Johan kwam de ode aan Jacques Herb en John Collee middels de nieuwe versie van Het maakt mij niets meer uit er eigenlijk tussendoor. Uit diverse hoeken leverde dit veel positieve reacties op. Er is ook bewust voor gekozen om het lied Sorry het spijt me gewoon uit te brengen op de vooraf afgesproken datum. De opnames vonden zoals altijd plaats i.s.m. met zijn vaste producer Richard Poot van Pro Music Studios Eemnes. Vanaf nu gaat Johan er weer volop tegenaan. Hij heeft al een paar feestnummers op de plank liggen die waarschijnlijk in 2023 worden gelanceerd. Dit feestbeest is overigens te boeken via 06- 3041 1393.

Sorry het spijt me uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 26 Augustus 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Johan Kettenburg.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Sander Kwarten spreekt zonder woorden

Spreken zonder woorden, oftewel je ogen het werk laten doen en blindelings de “prooi” achternagaan. Daarover zingt Sander Kwarten in zijn nieuwe single Spreken zonder woorden die verschijnt bij Cornelis Music. Sander plukt ook deze keer de vruchten van de samenwerking die dit platenlabel heeft met hoog aangeschreven tekstschrijvers en producenten van de Nederlandstalige muziek. Met name Emile Hartkamp en Manfred Jongenelis zijn de laatste tijd druk met het zoeken naar […]

today26 augustus 2022 73

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%