Shownieuws

Nelis Heesbeen – cherie

today29 maart 2023 11

Achtergrond
share close

Nelis: Tijdens mijn optredens in het land krijg ik vaak te horen dat men blij wordt van de liedje die ik zing. Er zijn maar weinig jongeren die echt van die oude liedjes zingen. Natuurlijk wordt er zo af en toe wel eens een plaatje van vroeger in een nieuw jasje gestoken. Als dit dan een succes wordt komt daar vaak nog wel een vervolg aan, maar daarna valt men weer vaak terug op andere muziek. Daar waak ik voor. Als ik geboekt word om juist deze muziek te zingen, dan doe ik dat met passie. Ik zing vanuit mijn hart zodat de emotie de boventoon voert. Onlangs zong ik Cherie voor de eerste keer bij Café De Sjeng in Den Bosch. Op dat moment was John de Bever ook aanwezig die samen met zijn vader hier regelmatig komen. John complimenteerde mij met mijn versie. Hij zingt hem zelf ook, maar dan met de originele orkestband. Hij vond dat ik er een mooie draai had aangegeven. Ook mijn steun en toeverlaat Harm Wolters deelt die mening. Al vele jaren krijg ik tips van hem. Hij is oprecht en geeft een eerlijk antwoord. Hij herinnerde zich nog van vroeger dat zijn vader deze plaat vaak als eerste zong als hij wakker werd. Dat soort complimenten doen me goed en daarom zal ik dat soort liedjes ook blijven zingen.

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Gerard Palts – mooi van buiten stout van binnen

De single is tot stand gekomen in het tv-programma De Muzikale Uitdaging van TV73. Hierin werd Gerard uitgedaagd om samen met presentator Nol Roos en producer Kees Tel binnen drie uur een complete single te maken. En dat is dus gelukt, met als resultaat Mooi Van Buiten, Stout Van Binnen. Gerard zelf omschrijft de single als een vrolijke meezinger en ook mede-schrijvers Nol Roos en Kees Tel zijn enthousiast over de nieuwe single.

today29 maart 2023 7

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%