Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 01-2024)

today2 januari 2024 13

Background
share close

Josje – Hij is een straatmuzikant

Vele luisteraars zullen het wel kennen, een straatmuzikant. Of je nu in het buitenland op vakantie bent of gewoon in ons eigen mooie Nederland, bijna overal zie je de straatmuzikant wel ergens staan of zitten. Met de titel “Hij is een straatmuzikant” verteld Josje het verhaal over deze man.

Als hij loopt over straat en ergens zijn instrument pakt en gaat spelen, dan pas is hij in zijn element. De mooie klanken laat hij graag horen aan een ieder die het horen wil, en vaak zit er achter de straatmuzikant een verhaal en dat weet Josje dan ook mooi te vertellen in haar single.

Josje is al vele jaren actief als zangeres, het begon ooit als 12 jarig meisje dat zij met liedjes mee mocht zingen op de Geheime zender van haar vader. Haar ontdekking is geweest toen zij 16 jaar was en al snel volgden er singles.

Na een aantal jaren succesvol te hebben opgetreden in heel Nederland, werd het stil rond zangeres Josje. Na deze stilte kwam Josje terug met het album “De Rozentuin”, een album met 12 nieuwe nummers.

En nu aan het eind van 2023 met deze prachtige single “Hij is een straatmuzikant”

Deze single is nu dus Favorietschijf vd week, en hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl???????? Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.???????????Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 01-2024

Tip van Theet week 01-2024Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Frans Duijts - Kilometervreters’Frans Duijts (Tiel - 44 jr.) begon zijn zangcarrière als imitator van André Hazes.In 2008 scoorde hij zijn eerste echte hit met het liedje ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’, een door Pierre Kartner geschreven nummer.Het origineel hiervan werd in 1985 opgenomen door de Vlaamse zangeres Marleen. Deze single stond een half jaar genoteerd […]

today1 januari 2024 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%