Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 09-2023)

today1 maart 2023 9

Background
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 09-2023, uitzending 462 voor dj Pirke).

Frans Bauer & Sieneke – Een nacht met jou

“Een nacht met jou is veel te kort”, zingen Sieneke en Frans Bauer in hun gloednieuwe gelijknamige single. De bijbehorende videoclip staat sinds kort op YouTube en ziet er allesbehalve ongezellig uit.

Een roze kledingkast, kleurrijke discolichten en een gigantische ballenbak waar de twee bekende Nederlanders samen in gieren. Een ding is zeker: ze hebben de grootste lol.

Het is niet de eerste keer dat het zangduo samen een nummer uitbrengt. Hun eerste samenwerking, getiteld Vaya Con Dios, is vanaf december vorig jaar te horen. Het lied gaat over de bescherming van God en is een stuk rustiger dan de banger die ze nu uitbrengen.

Een Nacht Met Jou is dan ook een echte feel-good single en gaat over een nacht die eigenlijk veel te kort duurt, want het liefst beleven ze de dag ook nog samen…..

Daarom deze week de Nieuwe Favorietschijf van de week hier op www.radio-twilight.nl oordeel zelf!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 09-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Robert Pater – Alleen vannacht'.Robert Pater (Raalte - 34 jr.) heeft wederom een fantastische singel gelanceerd, ‘Alleen vannacht’. Robert is al sinds zijn jeugdjaren al actief bezig met muziek. Hij is inmiddels fulltime zanger en treedt veel op door heel het land en vooral op bruiloften, feesten en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest.Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als […]

today27 februari 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%