Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 10-2023)

today6 maart 2023 7

Achtergrond
share close

Bertus Sipma – Was het die nacht

Bertus Sipma is geboren op 5 Augustus 1989 in het Friese Twijzelerheide. Al vroeg in zijn kinderjaren wist Bertus het al, hij wilde later ‘Artiest’ worden. Op zijn zesde stond hij al op de bühne, tijdens de playbackshow. Van zijn eerst verdiende geld kocht hij zijn eerste microfoon, en zong thuis mee met het Nederlandse lied.

In 2008 kwam zijn eerste CD uit met als Titel ‘Als een meeuw in de wind’ die snel werd opgepakt door de piratenstations in Friesland. De single werd samen gemaakt met Peter Alma in het Friese Harkema. In de jaren daarna werden er onder andere singles gemaakt met Sietse Haarsma, Jeroen Dirksen en Martin Sterken.

Sinds januari 2018 zit Bertus in de stal van Emile Hartkamp, die vanaf dat moment alle liedjes produceert en schrijft. Door Bertus zijn enthousiasme, gevoel voor humor, en het aanvoelen van publiek, weet hij op elk evenement de juiste toon aan te slaan, en van uw feest een top show te maken.

Daarom deze week de Nieuwe Favorietschijf van de week hier op www.radio-twilight.nl oordeel zelf!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 09-2023)

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 09-2023, uitzending 462 voor dj Pirke). Frans Bauer & Sieneke - Een nacht met jou “Een nacht met jou is veel te kort”, zingen Sieneke en Frans Bauer in hun gloednieuwe gelijknamige single. De bijbehorende videoclip staat sinds kort op YouTube en ziet er allesbehalve ongezellig uit. Een roze kledingkast, kleurrijke discolichten en een gigantische ballenbak waar de twee bekende Nederlanders samen in gieren. […]

today1 maart 2023 8

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%