Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 10-2024)

today4 maart 2024 6

Background
share close

Justin Tonnema – Kijk mij nu gaan

Velen zullen Justin nog wel kennen. De in Enschede geboren zanger maar tegenwoordig wonende in het mooie en gezellige Borne, stond op jonge leeftijd al regelmatig op het Mega Piraten Festijn, bij de Regio Tap en was destijds talent van de maand bij Sterren.NL. Na een aantal singles te hebben uitgebracht is Justin tot vorig jaar gestopt met zingen. Na zijn comeback, wat hij vierde met de single “Die mooie dagen in Barbados”, vind de goedlachse en altijd vrolijke Justin Tonnema het nu weer eens tijd voor een nieuwe single.

Deze nieuwe singel “Kijk mij nu gaan” geproduceerd en opgenomen bij Roy Otters in Apeldoorn, is weer een echt Justin Tonnema nummer. Zelf is hij liefhebber van de piratenmuziek, maar ook van uptempo nummers en deze combinatie was de basis van dit nummer.

Dit vrolijke liedje is tot stand gekomen omdat ik elke dag zing of fluit, ook als ik op straat loop. Dan zing ik gewoon lekker mijn dingetjes hahaha lekker mezelf dus. Stukje tekst als, ‘Kijk mij nu gaan, niet te weerstaan en van deze avond krijg ik nooit meer genoeg’ kloppen ook wel, want als het gezellig is dan blijft ik vaak hangen en doe gezellig het feest verder mee vieren, want dat ben ik, aldus Justin Tonnema.

Deze single is nu dus Favorietschijf vd week, en hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 09-2024

Tip van Theet week 09-2024Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jan van Est – Heb jij ook zo’n raar gevoel'.Jan van Est (Dordrecht – 42 jr.) treed al bijna 30 jaar op in het hele land. Jan is een ras-entertainer, gezegend met een geweldig, warm stemgeluid.Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: ‘Kleine jongen’, ‘Er gaat een trein naar niemands land’, ‘Lieveling’, ‘Ik wil maar kijken’, ‘Wat […]

today26 februari 2024 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%