Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 11-2023)

today13 maart 2023 10

Achtergrond
share close

Harjan – Uit z’n panty

Stel je voor het is zaterdagavond. Je gaat er weer lekker op uit met al je vrienden en belandt in een bruin cafeetje waar de tap blijft doorstromen. Dan wordt het natuurlijk heel snel gezellig en zing je in koor een vrolijk liedje mee.

Dat was precies de achterliggende gedachte die Harjan verweef in zijn nieuwe feestknaller ‘Uit z’n panty’ Daarnaast is Harjan ook een samenwerking gestart met Gerto Music Productions omdat hij muzikaal gezien een andere weg in wilde slaan. Dat is overigens niet ten nadele van zijn vorige producer Martin Sterken waar hij zowel solo als met Duo Dubbel-Fris veel platen opnam. Om een andere sound te creëren vond hij in Gerto Heupink de juiste producer. Bovendien wil hij zijn muzikale carrière nog serieuzer aanpakken en hoopt hiermee landelijk zijn vleugels te spreiden.

Daarom deze week de Nieuwe Favorietschijf van de week hier op www.radio-twilight.nl oordeel zelf!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Mike Davids – jij bent alles voor mij

Afgelopen jaar nam Mike Davids voor het eerst in zijn ruim 30- jarige artiestenbestaan een Nederlandstalige single op. Het betreffende nummer ‘Is dit een droom’ werd, zoals gewoonlijk opgenomen bijzijn vaste producer Manfred Jongenelis en werd uitgebracht door platenlabel Rood-Hit-Blauw. Zijn fans reageerden positief en ook een groot aantal Nederlandstalige radiozenders namen het nummerop in hun playlist. Omdat het qua optredens meerdere deuren heeft geopend heeft Mike besloten om hier een […]

today11 maart 2023 9

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%