Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 11-2024)

today11 maart 2024 9

Background
share close

Guido van Zutphen – Mijn hart huilt van verdriet

Guido van Zutphen, 51, vader van 2 kinderen, getrouwd met Jessica en woonachtig in Zoetermeer, zit inmiddels al acht jaar in het artiestenvak en heeft de lat ondertussen op een hoger niveau weten te leggen door een samenwerking aan te gaan met Joris van Dijk van Sonic Solutions, Adriaan Drost van platenmaatschappij CD Hamster.nl

Zijn nieuwe single ‘Mijn hart huilt van verdriet’ bevat veel ingrediënten die Guido op z’n boodschappenlijstje had staan.

De uitdaging om te gaan zingen ontstond acht jaar geleden in de kantine van een camping. ‘Op een avond stonden er een aantal artiesten op het podium. Om 23.00 uur verliet de laatste zanger het pand. Omdat er toen al een aantal drankjes waren genuttigd was de drempel niet zo hoog meer om de microfoon te pakken. Op aanraden van een aanwezige geluidsman nam ik contact op met een kleine platenmaatschappij uit Den Haag. Daar nam ik mijn eerste single op.

Omdat Guido altijd al fan was van de liedjes van Dennie Christiaan, vond hij het super leuk om een nummer van hem te coveren. Guido heeft contact op genomen met Dennie Christiaan en heeft toestemming gevraagd aan hem of hij ‘Mijn hart huilt van verdriet’ opnieuw mocht uitbrengen, waarop Dennie hem zijn toestemming gaf. Joris van Dijk heeft vervolgens het arrangement gemaakt. Al deze ingrediënten bij elkaar maakt dat het een mooie productie is geworden, naar volle tevredenheid van Guido.

Deze single is nu dus Favorietschijf vd week, en hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 10-2024

Tip van Theet week 10-2024Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Bob Offenberg – Dat kleine dorpscafe'.Bob Offenberg (Schiedam - 27 jr.) wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen.......? Zeker was wel dat hij veel […]

today4 maart 2024 8

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%