Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 12-2024)

today18 maart 2024 5

Background
share close

Wesley Boes – Schrijf me nooit geen mooie brieven meer

De in Den Haag geboren Wesley Boes (34) en thans woonachtig in Veenendaal, is al van jongs af aan bezeten van muziek en dan met name Nederlandstalige muziek.

Het is tevens zijn grootste hobby en hij heeft weer een mooie nieuwe single gemaakt, genaamd “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer”. “Ik had het idee om van een oud nummer een mooie nieuwe cover te maken en het in een nieuw jasje te steken. Ik kwam uit bij “Schrijf me geen mooie brieven meer”, het origineel is van Marianne Weber uit 1993. Al enige tijd liep ik rond met dit nummer in mijn hoofd en heb contact opgenomen met mijn labeleigenaar Adriaan Drost van CD Hamster Music, om te kijken wat hij ervan vond. Ook hij stond gelijk achter dit idee. Daarna heb ik contact opgenomen met producer Dylan van der Feen die er mooie nieuwe productie van gemaakt heeft en waar ik ongelofelijk trots op ben”, aldus Wesley Boes. Wesley Boes is momenteel een veel geboekte zanger en heeft al vele singles en favorietschijven op zijn naam staan. Hij hoopt natuurlijk dat deze nieuwe single “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer” ook weer goed opgepakt gaat worden bij de vele radiozenders.

Nou Wesley, dat is gelukt!

Deze single is nu dus Favorietschijf vd week, en hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 11-2024

Tip van Theet week 11-2024Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jack Elmondo - Andrea'. Jack Elmondo (’s Hertogenbosch – 41 jr.) groeit op in een zeer muzikale omgeving. Hij heeft in het verleden al diversen singles uitgebracht en kwam op het idee om een oud succes nieuw leven in te blazen. Het gaat om een echte Schlager getiteld ‘Andrea’ geschreven door Hans van Wiggen en Ad Kramer. De nieuwe […]

today11 maart 2024 15

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%