Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 16-2023)

today18 april 2023 6

Achtergrond
share close

Sander Kwarten – Hij gaat lekker

Sommige mensen zijn geboren artiesten, Sander Kwarten (Breda) is zo’n iemand. Op jonge leeftijd stond deze goedlachse volkszanger al op verschillende podia, werd hij nummer 1 bij menig talentenshow.

Anno 2023 weet hij de weg naar de muziekstudio’s nog steeds te vinden en brengt hij zijn nieuwe single ‘Hij gaat lekker’ uit.

Na het succes van de singles ‘Spreken zonder woorden’ en ‘Laat ze nou maar’ die samen ruim boven de miljoen streams uitkomen, brengt Sander Kwarten alleen nog maar meer positiviteit met zich mee, en dat is te horen in zijn muziek. De zanger trekt zich van niemand iets aan en geeft het liefst ieder dag iedereen een stukje van zijn lach.

De single wordt ondersteund met een vrolijke videoclip, met in de hoofdrol een oudere man. Het gezegde: ‘Hoe ouder, hoe gekker’ wordt bij deze dan ook bevestigd. Hij is een echte levensgenieter en dit laat hij maar al te graag aan iedereen zien. Dit staat natuurlijk in lijn met hoe Sander zelf in het leven staat. De beelden van de videoclip zullen je entertainen maar vooral ook inspireren om van iedere dag een feestje te maken. Want ‘Als ze vragen hoe gaat ‘t.. zeg ik? ‘Nou, hij gaat lekker’, aldus Sander Kwarten.

Deze week dus Favorietschijf van de week! Luister en oordeel zelf a.s. vrijdagavond vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 16 & 17-2023

Tip van Theet week 16 & 17-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Anthony Joosten – Lente in mijn hart’.Anthony Joosten (Zevenaar – 29 jr.) is al sinds kinds af aan dol op het Nederlandstalige levenslied. Als kleine jongen van 10 stond hij al regelmatig te zingen op de verjaardagen van familie. En met zo’n grote familie heeft hij heel wat kunnen zingen.Na diverse talentenshows te hebben gewonnen kwamen daar […]

today17 april 2023 10

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%