Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 21-2023)

today22 mei 2023 5

Background
share close

Jannes – Monika

Jannes heeft al vaker geroepen dat de geschiedenis zich herhaalt. Met name de laatste jaren blijkt dat de nieuwe generatie hem niet vergeten is. Ook in de tijd dat zo’n beetje de hele wereld twee jaar stilstond merkte Jannes dat de jeugd zijn liedjes massaal via de bekende portals streamden. Tijdens die periode heeft Jannes allesbehalve stilgezeten. Samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar heeft hij gewerkt aan splinternieuw album dat waarschijnlijk medio augustus zal verschijnen. Als voorloper van deze verzamelaar presenteert Jannes vol trots zijn nieuwe feestsingle ‘Monika’. Qua klankkleuren past het perfect in het beeld van deze graag geziene volkszanger.

Jannes: ‘Omdat vooral het nummer Eleonora ontzettend populair is bij al mijn fans heb ik Emile gevraagd om een liedje in die stijl te maken. Het is echt ongelofelijk hoe hij dat telkens voor elkaar krijgt. Ik weet zeker dat ‘Monika’ in de smaak gaat vallen bij het publiek en de radiostations. De sound is heel herkenbaar Jannes en daarmee is deze missie geslaagd.

Deze week dus Favorietschijf van de week! Luister en oordeel zelf op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start normaal iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. LET OP, DEZE WEEK ZIJN WE LIVE OP DINSDAGAVOND vanaf 19.30 uur!

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 20-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Patrick Valentijn – Meisjes met rode haren’.Patrick Valentijn (Venlo – 39 jr.) zit vanaf zijn geboorte eigenlijk al in de muziekwereld. Op zijn 8e kocht Patrick van zijn spaargeld een drumstel en ging in navolging van zijn vader drummen.Omdat zingen ook een grote passie voor hem was verruilde hij vanaf 2006 de drumstokken voor de microfoon en ging hij er vol voor. Na […]

today15 mei 2023 8

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%