Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 21-2024)

today20 mei 2024 4

Background
share close

Marco de Hollander – Shiki boom

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Dit wordt een avond”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” (Favorietschijf 17-03-2017), “Totaal van slag” (Favorietschijf 30-07-2021), “Jij bent echt een vriend” en “Zomer” scoorde hij leuke hits.

‘Shiki Boom!’ is de nieuwe single van Marco de Hollander. Hij is vrolijk, ondeugend en je zingt het zonder moeite zo mee. Kortom, een typisch Marco de Hollander – liedje met een eigen geluid.

Deze week verkozen tot Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl, je hoort hem eXtra vaak voorbij komen.

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 19-2024)

The Moonlights - Als de bouzouki's klinken The Moonlights uit Groesbeek komen met een prachtige nieuwe single “Als de Bouzouki’s klinken”. Voor deze nieuwe single zijn ze naar topproducer Martin Sterken gegaan, en samen hebben ze een geweldige nieuwe single gemaakt. Ze brachten deze singel al eens eerder uit (2003) maar nu met het Martin Sterken sausje en de herkenbare sound van The Moonlights, kan dit nummer het wel eens […]

today6 mei 2024 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%