Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 22-2023).

today29 mei 2023 6

Achtergrond
share close

Rudy de Wit & Party DJ Rudie Jansen – Hitmedley 2

Na het succes van de eerste Hitmedley van Rudy de wit verschijnt nu ‘Hitmedley 2’. De beste hits van Rudy’s tweede album ‘Alles is Anders’ zijn door vriend van de show Party DJ Rudie Jansen vakkundig aan elkaar gemixt, met daarin ‘Oh Jij Ja Jij’, ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, ‘Alles Is Anders’, ‘Zigeunerin’, ‘Dans Helena’. De hits komen in een sneltreinvaart voorbij en roept één groot feest der herkenning op. Met name de vele party DJ’s in het land zullen ‘Hitmedley 2’ veelvuldig voor laten komen in hun sets.

Natuurlijk staat ie deze week bovenaan in onze playlist als Favorietschijf vd week! Ook draaien wij iedere vrijdag een MiniMix van Party DJ Rudie Jansen mee tijdens ons programma.

Luister en oordeel zelf op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 22-2023

Tip van Theet week 22-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Frank Smeekens – Besta jij wel echt’.Frank Smeekens (Tilburg – 49 jr.) is geboren in Breda en bracht afgelopen vrijdag op zijn 49e verjaardag zijn nieuwe single ‘Besta jij wel echt’ uit.Frank begon zijn zangcarrière bij voetbalvereniging G.S.B.W. in Goirle door na de wedstrijd van het 1e elftal in de kantine tijdens de z.g. 3e helft regelmatig mee te […]

today29 mei 2023 5

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%