Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 22-2024)

today27 mei 2024 2

Background
share close

Priscilla Ophof – Romeo

Priscilla Ophof is op 11 maart 1989 geboren in Deventer. Als kind wist zij de Nederlandstalige nummers al mee te zingen, dat werd haar met de paplepel ingegoten. Al eerder had Priscilla de Favorietschijf van de week te pakken met de hit “Waarom moest dit nou“.

De verwachtingen van haar nieuwe single “Romeo” zijn wederom hoog gespannen en de verwachting is dat deze haar vorige hit nog wel eens kon overstijgen. Voor dit vrolijke nummer zijn producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Rijsdijk verantwoordelijk.

Aan ons zal het niet liggen want niet voor niets is Priscilla Ophof met haar nieuwe nummer deze week gekozen tot de nieuwe Favorietschijf van de week!

Je hoort hem in iedere live show op Radio-Twilight en in de show van dj Pirke, as vrijdagavond vanaf 20.00 uur gaan we vol gasssssss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 21-2024

Tip van Theet week 21-2024Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Marco Talsma – Ik heb er maling aan'.Het nieuwe nummer van Marco Talsma (Beverwijk – 56 jr) genaamd; ‘Ik heb er maling aan’ is alweer zijn derde single. Na ‘Ga nooit meer van huis’ en ‘Onmisbaar’, gooit Marco het over een andere boeg en verrast hij ons met een uptempo feestnummer.‘Ik heb er maling aan’ is een nummer dat […]

today25 mei 2024 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%