Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 23-2023)

today5 juni 2023 7

Achtergrond
share close

Frank den Braber – Toe kom terug

“Toe kom terug” is een heerlijk uptempo nummer geworden met de populaire vette accordeon sound! Frank den Braber uit Gorinchem is al jarenlang actief in het Nederlandstalige feest circuit. Toch dateert zijn laatste solo single alweer van 2017 dus de hoogste tijd om weer van zich te laten horen!

Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman, waarmee hij al eerder samenwerkte aan het project de Partybroozz, maakte hij een eigentijdse versie van een onbekend album nummer van Frans Bauer. De originele rumba is omgetoverd tot een vet feestnummer met een lekkere vlotte beat en heerlijke accordeon solo’s, zodat het nummer helemaal in deze tijd past.

Natuurlijk staat ie deze week bovenaan in onze playlist als Favorietschijf vd week! Ook draaien wij iedere uitzending een MiniMix van Party DJ Rudie Jansen mee tijdens ons programma.

Luister en oordeel zelf op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start (normaal gesproken) iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

(Deze week i.p.v. vrijdag al op maandagavond live)

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 22-2023).

Rudy de Wit & Party DJ Rudie Jansen – Hitmedley 2 Na het succes van de eerste Hitmedley van Rudy de wit verschijnt nu ‘Hitmedley 2’. De beste hits van Rudy’s tweede album ‘Alles is Anders’ zijn door vriend van de show Party DJ Rudie Jansen vakkundig aan elkaar gemixt, met daarin ‘Oh Jij Ja Jij’, ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, ‘Alles Is Anders’, ‘Zigeunerin’, ‘Dans Helena’. De hits komen […]

today29 mei 2023 6

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%