Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 23-2024)

today3 juni 2024 4

Background
share close

Jesse Prins – Dichtbij

Dichtbij zo heet de nieuwe single van Jesse Prins en is een geweldige opvolger van Thuis Hier Op het Plein.

Ontdekt worden via social media; je hoort het over artiesten als Davina Michelle of internationale artiesten zoals Olivia Rodrigo, maar een volksartiest die via deze weg ontdekt is? Het overkwam Jesse Prins (Deventer). Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

Dat talent viel ook op bij artiest Billy Dans en producer John Dirne. Zij benaderden Jesse Prins; “Eigenlijk was het nooit mijn plan om artiest te worden. Natuurlijk vond ik het leuk om te zingen en riepen familie en vrienden dat ik daar iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen had ik niet durven dromen!”

En zo snel kan het inderdaad gaan: amper een jaar nadat hij viraal ging heeft Jesse Prins zijn eerste platencontract getekend bij CTM Music.

Niet voor niks gekozen deze week als Favorietschijf vd week!

Je hoort hem in iedere live show op Radio-Twilight en in de show van dj Pirke, as vrijdagavond vanaf 20.00 uur gaan we vol gasssssss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip Van Theet week 22-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Frank Verkooyen – Vergeef me'.Frank Verkooyen (Breda – 56 jr.) kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn beide ouders waren erg actief in de muziek (o.a. ‘Het Kermis Duo’ en ‘Duo Onbekend’). Al op zeer jeugdige leeftijd deed Frank ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.Inmiddels heeft hij naast zijn eigen […]

today27 mei 2024 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%