Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 24-2024)

today10 juni 2024 3

Background
share close

Ammar – Belastingdienst

Wie heeft er nog meer geen zin om de belastingaangifte te doen? Ammar (Deventer) in ieder geval ook niet, in plaats van zijn geld uit te geven aan de blauwe enveloppen doet hij dat liever aan een borrel in het café. Gelukkig verzacht hij vandaag de pijn met zijn nieuwe meezinger ‘Belastingdienst’ (de opvolger van ‘Te Makkelijk Verliefd‘). Met de vrolijke single zijn (geld)zorgen even voor morgen.

Na de ‘Belastinginspecteur’ van Urbanus en ‘De Belasting’ van Normaal, is de populaire knuffelturk Ammar de derde artiest in de Lage Landen die de ‘Belastingdienst’ door de mangel haalt.

Deze week gekozen tot Favorietschijf vd week!

Je hoort hem in iedere live show op Radio-Twilight en in de show van dj Pirke, as vrijdagavond vanaf 20.00 uur gaan we vol gasssssss het weekend in!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 23-2024

Frans Duijts (Tiel - 45 jr.) begon zijn zangcarrière als imitator van André Hazes.In 2008 scoorde hij zijn eerste echte hit met het liedje ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’, een door Pierre Kartner geschreven nummer.Het origineel hiervan werd in 1985 opgenomen door de Vlaamse zangeres Marleen. Deze single stond een half jaar genoteerd in de hitlijsten en werd in 2009 uitgeroepen tot de meest gedraaide Nederpop hit […]

today3 juni 2024 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%