Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 26-2023)

today3 juli 2023 5

Achtergrond
share close

Dave Groenendijk – Mix it up

Dave Groenendijk is een zanger in hart en nieren en heeft met singles als ”Stevie Wonder’s – Lately” en “George Benson’s – Give me the Night” reeds een breed publiek weten te bereiken. Dave is geboren in Amsterdam en opgegroeid rondom het Gooi in het mooie Weesp.

Tijdens zijn muzikale carrière heeft hij bijna van alle genres geproefd, maar geniet zelf het meest van het zingen van jazzy crooners.

Ik hoorde bij vrienden een oud liedje van “The Kingstonains” uit 1968 en besloot om dit te laten bewerken. Samen met het productieteam van Sonic Solutions ontstond een vrolijke eigentijdse catchy versie van MIX IT UP. Een liedje wat niet meer uit je hoofd gaat als je het eenmaal gehoord hebt en je meteen in zomerse sferen brengt, aldus de altijd vrolijke Dave.

Dave Groenendijk hoopt dat de single breed wordt opgepikt door de radiostations en hopelijk zal resulteren in nog meer boekingen.

Nou dat is gelukt!

Deze week Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl

Luister mee as donderdag vanaf 20.00 uur gaan we al vast vol gassss het komende weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ normaal gesproken iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Deze week dus al op donderdagavond.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 25-2023)

Mike Kanders - Wat moet ik nou Een vrolijke dansbare plaat in samenwerking met producer Manfred Jongenelis. Mike Kanders (Roggel) heeft met veel enthousiasme de release aan van zijn langverwachte nieuwe single, getiteld “Wat Moet Ik Nou” aangekondigd. “We zijn ontzettend trots op het eindresultaat van ‘Wat Moet Ik Nou’, zegt Mike “Het is een liedje dat mensen laat bewegen en een glimlach op hun gezicht tovert. Samenwerken met Manfred […]

today22 juni 2023 11

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%