Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 27-2023)

today3 juli 2023 6

Achtergrond
share close

Raymon Hermans – Mij niet bellen

De nieuwe single van Raymon Hermans heet ‘Mij niet bellen’. Het is de eerste release van Raymon bij zijn nieuwe platenlabel. Mij niet bellen is een échte hit-song helemaal in de stijl zoals we die kennen van Raymon, geschreven door Quincy Wilson, Jurian Mooren en Raymon Hermans.

De titel beschrijft dat hij ‘klaar is met alles, lekker wil gaan feesten en…niet gestoord wil worden’. In de videoclip zijn allerlei beelden te zien van een fantastisch feest in een suite met vrouwen, drank en allerlei attributen die je nodig hebt om een flink feestje te bouwen.

Onlangs ontving Raymon zijn eerste gouden en platina award voor de single ‘M’n Favoriet’. De nieuwe single ‘Mij Niet Bellen’ is net als ‘M’n Favoriet’ geproduceerd door Raymon i.s.m. Harald Queens, en Raymon schreef de track samen met Quincy Wilson en Jurian Mooren en bevat álle ingrediënten voor een RAYMON HERMANS plaat.

Deze week Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 26-2023)

Dave Groenendijk - Mix it up Dave Groenendijk is een zanger in hart en nieren en heeft met singles als ''Stevie Wonder’s - Lately" en "George Benson’s - Give me the Night" reeds een breed publiek weten te bereiken. Dave is geboren in Amsterdam en opgegroeid rondom het Gooi in het mooie Weesp. Tijdens zijn muzikale carrière heeft hij bijna van alle genres geproefd, maar geniet zelf het meest van […]

today3 juli 2023 5

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%