Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 32-2023)

today7 augustus 2023 4

Achtergrond
share close

Steffany – Hartslag

De enthousiaste zangeres Steffany heeft met haar nieuwe single ‘Hartslag’ een vrolijke en stevige plaat die perfect is om de zomer én de liefde te vieren. Als je denkt dat het deuntje je bekend voorkomt, dat kan zeker kloppen. ‘Hartslag’ is een Nederlandstalige remake van de jaren 80 hit ‘Break My Stride’ van Matthew Wilder.

Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de schlagermuziek had Steffany in het verleden een glansrijke carrière in zowel Oostenrijk als Duitsland onder de naam Sarah Stephanie. Met de singles ‘Alleen Om Van Te Dromen’, ‘Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer’ en ‘Waanzin’ maakte Nederland kennis met haar en haar Nederlandstalige repertoire. Inmiddels groeit haar fanbase gestaag door en weet ze met haar moderne schlager sound het hart te vinden tot menig schlager liefhebber.

Deze week Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 31-2023

Tip van Theet week 31-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Wendy de Laat – Een kus’.Wendy de Laat (Oosterhout – 46 jr.) Het is inmiddels een jaartje of negen geleden dat Wendy de Laat haar stoute schoenen aantrok en koos voor het podium. Zingen was altijd al haar passie maar ze was te verlegen om daar iets mee te durven. De eerste jaren stond ze nog met knikkende knieën […]

today31 juli 2023 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%