Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 33-2023)

today14 augustus 2023 4

Achtergrond
share close

Frank Verkooyen – Nog een keertje

Na het succes van ‘Zomerlach’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Ineens gaat het leven’ gaat Frank Verkooyen (Breda, 55) het nog een keertje op dezelfde manier doen. Hij doelt dan op de Griekse draai die hij deze liedjes had gegeven.

Omdat dat stijltje Frank wel ligt, heeft hij het door Hans van Hemert geschreven en geproduceerde nummer ‘Daddy won’t you play me’ van Big Mouth & Little Eve zodanig bewerkt dat zijn versie een eigen leventje kan gaan lijden. Overigens kreeg Frank de tip om deze vrolijke klassieker uit 1976 onder handen te nemen aangereikt door accordeonist Daniël Metz die hieraan uiteraard ook zelf een bijdrage heeft geleverd. Heel toepasselijk heeft deze nazomerplaat dan ook als titel ‘Nog een keertje’ meegekregen.

Deze week Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 33-2023

Tip van Theet week 32-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Roy Hoffman – Wat vandaag niet lukt’.Roy Hoffman (Apeldoorn – 31 jr.) volgde jarenlang de echte toppers van de Nederlandse smartlappen en schlagers zoals Marianne Weber, Frans Bauer en Koos Alberts. Als grote fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen […]

today7 augustus 2023 6

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%