Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 35-2023)

today28 augustus 2023 3

Achtergrond
share close

Robin Topper – Als de brandweer naar de kroeg

Robin Topper (Sassenheim, 37) beroeps brandweerman in Haarlem en zanger uit de bollenstreek, is verheugd om zijn nieuwste single “Als de brandweer naar de kroeg” aan te kondigen. Dit nummer markeert zijn vijfde release en is een meeslepende en feestelijke toevoeging aan zijn groeiende muzikale repertoire.

Met een unieke combinatie van zijn passie voor zingen en zijn toewijding als brandweerman, brengt Robin Topper een opwindend en verfrissend geluid naar de Nederlandse muziekscene. Met “Als de brandweer naar de kroeg” laat hij zijn veelzijdigheid en creativiteit zien, terwijl hij zijn eigen weg bewandelt als artiest. “Als de brandweer naar de kroeg” is het vervolg op Robin Toppers vorige single, “Wordt jij mijn topper”, die goed werd ontvangen door het publiek en radiostations in het hele land. Dit nieuwe nummer is geproduceerd door Hans van Vondelen, terwijl de teksten zijn geschreven door niemand minder dan Hans Louwens.

Samen hebben ze een aanstekelijk nummer gecreëerd dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de luisteraars zal toveren. Het nodigt luisteraars uit om even hun dagelijkse zorgen achter zich te laten en volledig op te gaan in de energieke melodieën en opzwepende teksten.

Deze week Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 34-2023

Tip van Theet week 34-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Moreno – Verliefd op jou (Amore, Amore, Amore)’.Moreno van Rijthoven (Oosterhout - 21 jr.) is al sinds zijn jonge jaren actief met muziek bezig, van jongs af aan pakt hij overal de microfoon.Naast zijn huidige baan is hij een veel geboekte artiest op bruiloften, feesten en in verschillende cafeetjes. Met zijn altijd goede humeur en energieke uitstraling maakt hij […]

today21 augustus 2023 9

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%