Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 36-2023)

today4 september 2023 3

Achtergrond
share close

Rachella Gijsbers – Jij speelt met vuur

Al van kleins af aan is de uit Oss afkomstige zangeres Rachella Gijsbers bezig met dansen, zingen en muziek. Vanaf haar 16e nam ze met regelmaat de microfoon in haar handen op verschillende feestjes. De reacties op haar liedjes en optreden waren altijd zeer positief en dat voelde heel goed bij haar. Na lang wikken en wegen trok ze in 2021 uiteindelijk toch de stoute schoenen aan en nam contact op met de welbekende zangpedagoge/ coach Mieke Werger met de vraag of ze haar kon helpen om zichzelf verder te ontwikkelen als zangeres.

Tijdens de lessen bij Mieke heeft Rachella afgelopen jaren veel technieken en natuurlijk de fijne kneepjes uit het vak aangeleerd. Daardoor heeft ze ook haar podiumvrees overwonnen. Eind vorig jaar ging een lang gekoesterde wens in vervulling toen ze samen met Kees Tel en Wilbert Pigmans de studio in dook voor de opnames van haar allereerste single. Dat is volgens Rachella een mijlpaal in haar leven waar ze bijzonder trots op is. Het heerlijke nummer met zomerse klanken kreeg de titel ‘’Jij speelt met vuur’’ en is geschreven door producer/ tekstschrijver Kees Tel en ”Toreador” Wilbert Pigmans.

Met dank aan: Jolanda Clement

Deze week Favorietschijf vd week op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 35-2023

Tip van Theet week 35-2023 Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Het IJssel Duo – Drommelse jongen (Partymix)’.Het IJssel Duo (Arnold Wolda, Kampen - 60 jr. & Marianne Wolda, IJsselmuiden - 58 jr.) brachten ruim 16 jaar geleden deze single al eens uit en scoorde daarmee een grote hit.Omdat ‘Drommelse Jongen’ 16 jaar na de lancering nog steeds regelmatig bij veel Nederlandstalige radiostations voorbijkomt bespraken Arnold en Marianne met […]

today28 augustus 2023 8

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%