Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 37-2023)

today11 september 2023 12

Background
share close

Mike Noye – Gypsy Girl

Met ‘Gypsy Girl’ meldt Mike Noye (Tilburg, 43) zich weer terug met een hitgevoelige single. Het is de aanloop naar de release van zijn binnenkort te verschijnen album, waarmee Mike zijn 10-jarige jubileum viert. Dit zal gepaard gaan met een knalfeest op 16 september a.s. in Bar de Korenbloem in Tilburg, waar diverse artiesten acte de présènce zullen geven.

‘Gypsy Girl’ kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal ‘Gypsy Girl’ in de komende tijd veelvuldig te horen zijn, zeker op www.radio-twilight.nl, hier is ie verkozen tot favorietschijf vd week!

Met dank aan: Casper Janssen

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 36-2023

Tip van Theet week 36-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Stevan Bloema – Honderdduizend vlinders’.Stevan Bloema (Roodeschool - 30 jr) is geboren in het Groningse Roodeschool en is als klein jongentje zoals vele artiesten opgegroeid met Nederlands- en Duitstalige muziek. Tot de dag van vandaag luister hij niet anders, hier haalt hij zijn kracht, emoties en rust uit zegt Stevan.Na zijn vorige single ‘Zeven seconden’ is Stevan nu weer […]

today4 september 2023 24

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%