Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 39-2023)

today26 september 2023

Achtergrond
share close

Harjan – Raar maar waar

De nieuwe single ‘Raar maar waar’. Volgens Harjan (Toutenhoofd) is dit een lied met hitpotentie. Harjan (ex Duo Dubbel-Fris) hoopt dan ook dat ‘Raar maar waar’ dusdanig ontvangen wordt en nog meer oplevert als zijn laatste single. Over de reacties die Harjan kreeg op zijn vorige single ‘Uit z’n panty’ is hij zeer tevreden. Daar heeft hij al flinke stapjes mee gemaakt. Met deze opvolger, die wederom bij platenlabel Rood-Hit-Blauw wordt uitgebracht, hoopt hij nog een stapje hoger te komen.

Harjan: ‘Omdat ik wederom een spraakmakend liedje wilde hebben uit de pen van Pascal de Vormer had ik hem een berichtje gestuurd met de vraag of hij nog iets leuks had liggen als vervolg op ‘Uit z’n panty’. Pascal kwam al heel snel met een demo van ‘Raar….Maar waar’ die hij samen met Peer Pruysenaere had geschreven. De basis zat al redelijk goed in elkaar en daarmee is producer Gerto Heupink verder gaan stoeien. Hij heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de melodie blijft hangen. Met name de accordeonklanken maken er een waar feestje van. Al met al is Harjan heel erg tevreden over het eindresultaat.

En Harjan niet alleen, daarom deze week: Favorietschijf vd week

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 39-2023

Tip van Theet week 39-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Yosee – Deel jij deze nacht met mij’.Yosee ('s-Hertogenbosch - 53 jr. jong) is geboren als José van Uden en was als kind altijd al gefascineerd door de muziek. Op jonge leeftijd nam ze al deel aan talentenjachten en play back shows en wist deze vaak te winnen. Onlangs nog vierde Yosee haar 12½ jarig artiestenjubileum.Begin vorig jaar kwam […]

today25 september 2023 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%