Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 41-2023)

today9 oktober 2023 9

Achtergrond
share close

Rutger van Barneveld – De mazzel dan

Met zijn nieuwe single ‘De Mazzel Dan’ bezingt Rutger van Barneveld, Nederlands vrolijkste volkszanger, een voor velen bekend thema. De ex. Bijna iedereen heeft er wel eentje, een ex waarvan je achteraf blij bent dat je hem of haar het huis uit gezet hebt. Voor Rutger is dat helaas niet anders. “Wat begon als een sprookje, eindigde in een nachtmerrie, met een lelijke nasleep. Niet iedereen blijkt zo te zijn zoals ze zich in eerste instantie doen voorkomen”, aldus Rutger. “Ik ben blij dat ik nu oprecht en vanuit de grond van mijn hart ‘De Mazzel Dan’ kan zingen.” Dat het inmiddels een stuk beter gaat met Rutger is geen geheim en met zijn nieuwe single voegt de Hit machine uit Maasbommel weer een nieuwe hit toe aan zijn eigen repertoire.

Onlangs bracht hij singles ‘Malle Pietje’ en ‘Vier Het Leven’ uit en ook ‘Helena’ doet het nog steeds hartstikke goed en wordt door het gehele land luidkeels meegezongen tijdens Rutger zijn optredens.

Daarom: De nieuwe DJ Pirke Favorietschijf vd week!

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 41-2023

Tip van Theet week 41-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jannes – Ik zing als de zon schijnt’.Jannes (Emmen - 50 jr.), artiestennaam van Jannes Wolters, woonde jarenlang in Noordscheschut maar woon al weer een aantal jaren in zijn geboorteplaats Emmen.Door muzikale familieleden kwam Jannes van jongs af aan in aanraking met Hollandse muziek. Dit leidde op 21 augustus 1999 tot een eerste single, die in eigen beheer werd […]

today9 oktober 2023 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%