Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 42-2023)

today23 oktober 2023 3

Achtergrond
share close

Dennis van Dijkhuizen – Venus van Milo

Met de “Venus van Milo” presenteert Dennis van van Dijkhuizen alweer zijn 26e single sinds 2007!

Dit keer gaat het om een oude piratenknaller die in een nieuw jasje is gestoken. (origineel van de Teddy Boy’s uit 1981). Dennis had bij dit liedje al jaren de gedachten om er een nieuwe versie van te laten maken. Producer Gerto Heupink heeft er wederom een schitterend arrangement van gemaakt. Het koor is ingezongen door Cindy Oudshoorn en de accordeonpartij is ingespeeld door Daniel Metz. Het ontwerp van de cd kaft lag wederom in de handen van Stefan van Dijkhuizen van Digipal.nl Het ontwerp is een soort eerbetoon aan de originele cd kaft uit de jaren 80, waar toen de Teddyboys op straalden. Met dit vrolijke liedje hoopt Dennis weer de nodige zendtijd te krijgen bij de radio en Tv stations.

Deze week Favorietschijf op Radio-Twilight, dus dat is alvast gelukt! Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 43-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Guus Niesing - Marina’.Guus Niesing (Hoensbroek - 32 jr.) stond ook wel bekend als de zingende kastelein van Hoensbroek maar heeft een tijdje terug toch besloten te stoppen met zijn café in Hoensbroek (Café Guusje) om naast zijn reguliere baan en zijn gezin zich geheel te kunnen storten op zijn zangcarrière.In 2020 scoorde Guus al eens de Tip van Theet bij Radio Twilight, […]

today23 oktober 2023 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%