Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 43-2023)

today23 oktober 2023 3

Background
share close

Menno Gruijters – Leven op de pof

De eerste reactie bij de kennismaking met een ‘nieuwe’ artiest zal zijn, daar heb je er alweer een die gaat zwemmen in die overvolle vijver met Nederlandstalige artiesten. Het ligt er natuurlijk aan wat voor een vis je bent, hoe je je onderscheidt zowel als personage en daaraan gekoppeld met dat wat je doet.

Het is tijd om de artiest voor te stellen, naam MENNO (Gruijters) 23 jaar geboren en wonend in Boxmeer en van beroep Onderwijs Assistent. Een nieuwe Nationale Knuffelbeer voor wat ons betreft. Opvallend door zijn lengte, postuur en zachte uitstraling waarom we hem deze titel per direct kunnen geven.

Menno maakte ooit in 2019 zijn eerste single, vanuit een geintje begonnen, gewoon graag willen zingen.

Na de lange Corona Periode bleef het zingen toch kriebelen, en Menno trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met het Succesvolle Schrijvers & Producers Duo Emile Hartkamp & Norus Padidar. Dat heeft uiteindelijk geleid tot deze opvallende, laten we maar zeggen, echte debuutsingle ‘LEVEN OP DE POF

Een heerlijke Hollandse Feest & Kroegenknaller, waarbij zowel de problematiek van de tijd waarin we nu leven, namelijk bijna alles niet meer te betalen, als ook het hoge gezelligheidsgehalte samen dit tot een fantastische single maakt.

Dat smaakt nu al naar meer! Deze week Favorietschijf op Radio-Twilight, dus dat is alvast gelukt!

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in! De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 42-2023)

Dennis van Dijkhuizen - Venus van Milo Met de “Venus van Milo” presenteert Dennis van van Dijkhuizen alweer zijn 26e single sinds 2007! Dit keer gaat het om een oude piratenknaller die in een nieuw jasje is gestoken. (origineel van de Teddy Boy's uit 1981). Dennis had bij dit liedje al jaren de gedachten om er een nieuwe versie van te laten maken. Producer Gerto Heupink heeft er wederom een […]

today23 oktober 2023 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%