Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 46/47-2022)

today14 november 2022 20

Background
share close

Jack Elmondo – Jij nam de liefde niet zo nauw

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jack Elmondo is terug met een knaller van een single, getiteld ‘Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw’.

Al op zeer jonge leeftijd maakte Jack zijn eerste single ‘Is Alles Nu Voorbij’ waarmee hij zich meteen in de kijker wist te spelen, vele singles en albums volgden en een succesvolle deelname aan het SBS programma ‘Bloed Zweet & Tranen’, maar de laatste tijd was het vrij rustig rondom zijn persoon.

Jack staat bekend om zijn warme heldere stemgeluid waarmee hij vele harten sneller laat slaan.

Onlangs begon het artiestenbloed bij Jack toch weer te kriebelen en besloot Jack weer de studio in te gaan met top-producer Waylon van der Heijden (bekend van Django Wagner, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Jaman, Jan Biggel e.v.a.). Het resulteerde in de nieuwe single van Jack ‘Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw’; een echte Schlager wat de meeste van Jack gewend zijn.

Deze week ‘Favorietschijf vd week’ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Jij nam de liefde niet zo nauw’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 45-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Double Party – Hoe zit ’t met jou’.Double Party (Oude Bildtzijl - Friesland) is zoals de naam al doet vermoeden een duo bestaande uit Manuela en Arjen van der Feen. Arjen en Manuela waren allebei al op jonge leeftijd bezig met de muziek. Arjen is jaren DJ geweest en Manuela komt uit een muzikale familie. Het leven van dit duo staat al bijna […]

today10 november 2022 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%