Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 48-2022)

today28 november 2022 28

Achtergrond
share close

Etienne Alvares – Waarom zo liegen

Met ‘Waarom zo Liegen’ presenteerde zanger/entertainer Etienne Alvares op 18 november weer een dijk van een single. Eerder was Etienne, die al jaren garant staat voor feest, polonaise en gezelligheid, succesvol met singles zoals ‘Morgen’( TvT 28-12-2017), ‘Maar Eens Kom Ik Naar Jou’ en ‘Ik Pluk De Dag’.

Etienne Alvares is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren en al jarenlang woonachtig in Oss. Hij begon zijn muzikale carrière als DJ, maar al snel ontdekte hij dat hij kon zingen. Hij trad op als leadzanger van diverse bandjes en hij werd op een gegeven moment de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan, waar de basis ligt voor vele succesvolle carrières.

De nieuwe single ‘Waarom Zo Liegen’ is geproduceerd door Manfred Jongenelis en deze week ‘Favorietschijf vd week’ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Waarom zo liegen’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 47-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Dennis en Sheréna – Die ene nacht’.Dennis Smits (Reusel, 40 jr.) en Sheréna Tilborghs (Valkenswaard, 30 jr.) hebben de handen ineen geslagen door samen het gelegenheidsduo Dennis en Sheréna te vormen.Samen zijn ze er van overtuigd dat dit kan uitgroeien tot iets heel moois.De twee Brabantse artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens optredens in de regio. Bij een evenement op een vakantiepark ontstond […]

today21 november 2022 12

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%