Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 48-2023)

today27 november 2023 7

Background
share close

Stephen Six – Besame mucho

Stephen is er een tijdje uit geweest na wat stemproblemen en een zwaar verlies. Maar het geplande studio-werk is eindelijk volbracht. Stephen Six en zijn partner zijn heel lang aan het brainstormen geweest voor een liedje als antwoord op zijn eerste single “Ja Of Nee” die uitgebracht is in oktober 2022 en dit is zijn vervolg.

Ze zijn met hun gedachten diep in hun oude platenkast gedoken en hebben besloten om dit liedje weer te laten herschrijven als antwoord op zijn eerste single. Met deze herschreven melodie door “Jean-Pierre Kerkhofs” van “Artsound Studios” in Houthalen en met de mooie backings van “Wendy D’Joos” (zangeres DJO) hoopt hij de mensen blij te kunnen maken en ze terug op de dansvloer te krijgen.

Met deze vernieuwde versie van “Besame Mucho” (Origineel; Dennie Christian, 1976) hoopt hij iedereen blij te maken.

Bij ons is dat al vast gelukt……… Deze week dus Favorietschijf vd week op Radio-Twilight! Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in! De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 47-2023

Tip van Theet week 47-2023 Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jordi Weijer – Het heeft geen zin meer om te huilen’.Jordi Weijer (Ten Boer - 29 jr.) is geboren in Groningen en in het dagelijkse leven chauffeur.Al zou je het misschien verwachten, hij maakt geen truckersmuziek maar komt met een hele mooie bewerking van een oud liedje van Corry Konings.Het nummer dat destijds geschreven is door Waylon van […]

today20 november 2023 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%