Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 49-2023)

today4 december 2023 2

Background
share close

Priscilla Ophof – Waarom moest dit nou

’Waarom moest dit nou’. Die vraag zal iedereen zich wel eens hebben gesteld als je onrecht is aangedaan. Priscilla (Deventer, 34) nam telefonisch contact op met tekstschrijver Jeff Weber en hij ging voor haar aan de slag.

Priscilla: “Tijdens dat telefoongesprek vertelde ik Jeff mijn hele levensverhaal. In mijn jeugd hebben zeer ingrijpende gebeurtenissen plaatsgevonden (Zie: www.priscillaophof.nl) waardoor ik mezelf compleet wegcijferde. Ik weet zeker dat mensen, die hetzelfde hebben meegemaakt, zich herkennen in de tekst. Het leven bestaat niet alleen maar uit feest en daarom komt de boodschap die deze single herbergt voor velen misschien wel hard aan, maar daarvoor is het ook een levenslied.

Ik ben ook heel erg tevreden op de manier waarop producer Manfred Jongenelis de demo naar zijn eigen hand en gevoel heeft omgetoverd naar wat het is geworden.” Aldus Priscilla Ophof.

De Favorietschijf vd week hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 48-2023

Tip van Theet week 48-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Colin Meijer - Is het die blik van jou’.Colin Meijer (Rotterdam - 22 jr.) komt met een pracht van een debuut single; ‘Is het die blik van jou’.Colin: “Ik ben opgegroeid op een camping in Oisterwijk. Elk weekend gingen we daar naartoe en tijdens een bonte avond is mijn zangcarrière gestart op 16-jarige leeftijd. Volgens het aanwezige publiek had […]

today27 november 2023 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%