Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 51-2023)

today18 december 2023 16

Background
share close

Bryan Jongsma – Smoorverliefd

In een gesprek tussen Bryan Jongsma en Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw Producties) kwam natuurlijk ter sprake dat zijn naams-bekendheid vanwege het uitbrengen van z’n vorige single ‘Ik zie je weer in Spanje’ enorm is gegroeid. Ronald gaf verder aan dat het moment om nog verder te groeien binnen handbereik ligt als hij zou gaan werken aan een eigen sound gepaard met een originele splinternieuwe single.

Omdat dat voorstel bij Bryan in goede aarde viel nam hij wederom contact op met producer Laurens van Wessel. Samen met tekstschrijver Tommy Lips heeft hij voor Bryan de op maat gemaakte single ‘Smoorverliefd’ geproduceerd. Bryan: ‘Het is altijd maar de vraag of het aanslaat bij het publiek. Dat heb jezelf niet in de hand, maar toch heb ik het gevoel dat ‘Smoorverliefd’ de potentie heeft om in de hitlijsten te komen. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn heeft Laurens van Wessel verwerkt in dit lied. Hij heeft een superleuk feestelijk nummer gemaakt dat perfect bij mij past. Het is een echte kroegenkneiter en zeer geschikt om een polonaise op te lopen.

De Favorietschijf vd week hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl

Luister mee as vrijdag vanaf 20.00 uur gaan we vol gassss het weekend in!

De show ‘Het weekend barst los’ iedere vrijdag live om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 50-2023

Tip van Theet week 50-2023 Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Otto Lagerfett – Und ab und zu wein ich ganz leis'.Otto Lagerfett is geboren op 23, 24 en 25-01-1967 te Gummersbach Duitsland. Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein en zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren. De opa van Otto was tot de Russische revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij.Nu, […]

today11 december 2023 12

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%