Pirke's Favorietschijf

Patrick Dano – Pluk de dag (Week 30)

today29 juli 2022 114

Achtergrond
share close
Nieuwe Favorietschijf van de week (week 30-2022, uitzending 438 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Patrick Dano – Pluk de dag

In 2019 verscheen voor het laatst een single van Patrick Dano (46, Tilburg). Met de single ‘Wondermooi’ scoorde hij toen enorm in het land. Met veel streams, views en de daarbij komende optredens maakte deze single een groot succes.

Na een korte pauze is het weer tijd voor nieuwe muziek van Patrick Dano. Patrick heeft er voor gekozen om het liedje van Michel Wolsink ‘Let Us Love Again’ in een nieuw jasje te steken. Samen met zijn producer Harald Queens van HQ Studio maakte hij er zowel een Nederlands- als een Engelstalige variant op. Raymon Hermans schreef samen met Patrick de Nederlandse tekst voor de single ‘Pluk De Dag’. Harald Queens zorgde voor een verfrissend arrangement met zomerse, Griekse klanken erin.

Dit alles resulteert in een fantastische zomerplaat voor Patrick Dano . Een plaat die zowel zomers is en lekker dansbaar, maar er ook voor zorgt dat je zin in een feestje krijgt. Pluk de dag!

Daarom ook de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl.

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Henk Stelte – Mis je mij ook (Week 30)

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Henk Stelte – Mis je mij ook’. Henk Stelte (Utrecht - 34 jr.) heeft als eens eerder de Tip van Theet “gescoord” bij www.Radio-Twilight.nl. We moeten daarvoor een aantal jaartjes terug naar september 2016 met de single ‘Kom je’. De nieuwe single van Henk is van oorsprong een Spaanstalig lied. Henk heeft er geruime tijd samen met Manfred Jongenelis aan gewerkt om het […]

today29 juli 2022 83

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%