Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 32-2022

today10 augustus 2022 41

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 32-2022, uitzending 439 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Johnny Gold – Hey Hallo.

De aller aller allernieuwste feestkneiter van Johnny Gold, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en alweer de zesde succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe hits in een feestelijk Johnny Gold jasje”

In 1978 veroverde de Nederlandse meidengroep LUV de gehele wereld met “The Greatest lover” weliswaar in de Engelse uitvoering, maar Johnny zou Gold nie wezen nie als hij deze kneiter niet op geheel eiguste wijze in het Nederlands zou uitbrengen, .. of zoals hij zelf zegt .. “ook de mensen die geen Engels kenne moge toch ook gerust weete waar het over gaat ?? Hoogste tijd voor die ouwe feestjuinert om deze onvervalste Hit-klassieker samen met producer Dylan van der Feen om te bouwen tot een dijk van een Nederlandstalige feestkneiter, zodat ook de nieuwe generatie weer kan gaan genieten van dit pareltje uit de Nederlandse muziekhistorie.

Na de eerder door hem uitgebrachte feestversies van o.a Samenzijn, Manuela, Huilen is voor jou te laat, Satisfaction en Een kind zonder moeder, zal ook deze eigentijdse uptempo uitvoering van deze 70s Mega Hit er voor gaan zorgen dat overal in Nederland en België de handjes massaal in de lucht zullen gaan en iedereen uit volle borst zal meezingen !!

Ook hier bij Twilight gaan de handjes de lucht in, daarom ook de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl.

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Frank van Etten blij met het succes van het nummer ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’, dat hij voor Samantha schreef.

Singer-songwriter, maar vooral de altijd goedlachse volkszanger Frank van Etten trok afgelopen vrijdag extra mooie schoenen aan om zijn liedje voor Samantha Steenwijk in het tv-programma ‘I want your song’ te zingen. Hoewel de zangeres vereerd was met de komst van Frank en geraakt werd door zijn tekst, waarvan ze samen met hem nog even een stukje zong, koos zij toch voor een ander nummer. Frank besloot het nummer ‘Wie […]

today10 augustus 2022 325 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%