Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 38-2022

today19 september 2022 118

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 38-2022, uitzending 445 voor dj Pirke).

Marco Schuitmaker – Engelbewaarder

De in Roden wonende Marco Schuitmaker laat na het succes van ‘Zomernacht In Griekenland’, ‘Kom Laat Je Horen’ en ‘Vuur en Vlam’ weer van zich horen met een gloednieuwe single genaamd “Engelbewaarder.” Deze oude bekende plaat is geschreven door Pierre Kartner en opnieuw geproduceerd door Marco Schuitmaker en Harald Queens.
Marco is dan ook heel actief bezig een carrière op te bouwen en heeft veel optredens in het land. Hij weet van elke gelegenheid een feest te maken met zijn repertoire.
De single ‘Engelbewaarder’ past hier dan ook fantastisch bij en wordt uiteraard ondersteund door een mooie videoclip. Met deze single heeft Marco weer een ‘topper’ in handen en zal deze in het land veel ten gehore gaan brengen.
Wij bij Twilight kunnen in ieder geval zeggen dat deze remake van ‘Mieke’s – Engelbewaarder’ een echte feestplaat is!

Daarom dan ook deze week ‘Favorietschijf vd week‘ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Engelbewaarder’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.
Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!
Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 37-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 37-2022, uitzending 444 voor dj Pirke). Justen de Wildt - De Bajesklant Justen de Wildt (Veenendaal, 18) had nooit verwacht dat z’n vorige single ‘Esmeralda’ zo’n grote hit zou worden. Maandenlang was deze piratenkneiter, die door het team van Sonic Solutions in een nieuw jasje werd gestoken, bij veel Nederlandstalige radiostations één van de meest gedraaide platen. Justen: ‘Na zo’n knaller moet je wel […]

today14 september 2022 17 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%