Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 40-2022

today3 oktober 2022 16 1

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 40-2022, uitzending 447 voor dj Pirke).

Marius – Bye bye Belinda

Marius (Medemblik, 47, voormalig dakdekker…) is erg tevreden over de samenwerking die hij in het voorjaar van 2022 met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is aangegaan. Geruime tijd was Marius al aan het denken over de opvolger van ‘Dat komt door jou’.

Omdat veel artiesten, en dan met name Robert Pater, grote successen boeken met het bewerken van klassiekers, hoopt Marius dat hij met een hedendaagse versie van Bye Bye Belinda ook een potentieel hitje in handen heeft. In ieder geval knalt deze uptempo uitvoering vanwege de vette bas en de prachtige accordeonpartijen uit de speakers.

Marius: ‘In 2001 verscheen de originele single van de Duitse formatie Die Flippers. Ik ben daar destijds ook mee opgegroeid. In Nederland kennen we natuurlijk allemaal de versie van Martin Dams die begint met “Rode rozen, rode wijn, kaarslicht en wat maneschijn”. Als je zo’n nummer zingt gaat de menigte uit het dak. Dat is dan ook precies de reden waarom ik hier voor heb gekozen. Het publiek verwacht van mij dat ik op de bühne feestnummers ten gehore breng. Over het aantal boekingen die ik de laatste tijd binnenkrijg heb ik echt niet te klagen. Dat geeft mij nog meer inspiratie om vol gas te geven. Er komen een aantal mooie dingen aan en ik blijf regelmatig nieuwe singles uitbrengen’.

Deze week ‘Favorietschijf vd week’ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Bye bye Belinda’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 39-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 39-2022, uitzending 446 voor dj Pirke). Nelis Heesbeen - Mooie Señorita Dat het leven niet altijd over rozen gaat heeft Nelis Heesbeen (De bijna 50-jarige zanger uit Zaltbommel) onlangs zelf ervaren. Hij stond op het punt om een nieuwe single uit te brengen. Op een gegeven moment kreeg hij het trieste bericht te horen dat een nicht van hem ongeneeslijk ziek was. Zij is […]

today27 september 2022 25 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%